Wulven-Gezondheidsplan

Wilt u ook het beste voor uw huisdier en het liefst tegen een scherpe prijs? Word dan nu lid van het Wulven-Gezondheidsplan!

 

Het Wulven-Gezondheidsplan is een abonnement, ontwikkeld voor baasjes, die het belangrijk vinden dat hun huisdier goed verzorgd wordt, zonder dat zij voor financiële verrassingen komen te staan.

Met het Wulven-Gezondheidsplan ontvangt uw huisdier alle noodzakelijke preventieve behandelingen die hij/zij gedurende het jaar nodig heeft. Uw huisdier krijgt op tijd de noodzakelijke vaccinaties en wordt met een gegarandeerd effectief middel beschermd tegen vlooien en wormen.

Het Wulven-Gezondheidsplan bestaat uit drie pakketten: 'essentieel', 'actief' en 'speciaal'. U kiest zelf welk pakket het beste bij (de leeftijd van) uw huisdier past. Bij alle drie de pakketten kan uw korting oplopen tot 30% ten opzichte van de normaal gehateerde tarieven.

Het essentiële pakket adviseren wij voor de jonge gezonde honden en katten, waarbij u korting krijgt op de uitgaven die u toch zou doen, zoals vaccinaties en worm- en vlooienmiddelen. U weet dan ook altijd zeker dat u de juiste middelen krijgt en geen middelen waarvoor vlooien en/of wormen inmiddels resistent zijn.

Het actieve pakket biedt een aantrekkelijke korting voor dieren die elk jaar een gebitsreiniging nodig hebben.

Het speciale pakket is voor oudere dieren met allerlei gezondheidsrisico's die we op deze manier goed kunnen begeleiden, zodat we aandoeningen op tijd kunnen signaleren.

 

Wulven-Gezondheidsplan essentieel actief speciaal
Uitgebreid lichamelijk onderzoek (2x per jaar) x x x
Vaccinatie (behalve kennelhoest en rabiës) x x x
Ontwormingsmiddelen x x x
Vlooienmiddelen (tijdens seizoen of zoveel als nodig) x x x
Consulteren assistente (bijvb. nagels knippen, teek verwijderen) x x x
Gebitsreiniging (1x per jaar)   x x
Urineonderzoek (1x per jaar)   x x
Uitgebreid preventief bloedonderzoek     x
Preventieve röntgenfoto’s (3 opnames)     x
Oogdrukmeting (1x per jaar)     x
ECG of bloeddrukmeting (2x per jaar)     x
Hill's voeding 10% korting   x
Tarief per maand vanaf (afhankelijk van het lichaamsgewicht):  €9,90  €15.30  €30.70
 Eenmalige inschrijvingskosten €30  €30  €30 

 


Waarom zou ik meedoen aan het Wulven-Gezondheidsplan?

Preventieve zorg voorkomt pijn en leed en ook hoge kosten. Door een abonnement af te sluiten ontvangt uw huisdier de noodzakelijke preventieve behandelingen, kunt u laagdrempelig de gezondheid van uw huisdier laten controleren en spreidt u de kosten over het jaar. Binnen het Wulven-gezondheidsplan krijgt u over het geheel ook nog een heel interessante korting.

Wat is het verschil tussen het Wulven-Gezondheidsplan en een verzekering?

Het Wulven-Gezondheidsplan dekt de kosten van preventieve zorg, die meestal niet door een verzekering worden gedekt. Een verzekering wordt afgesloten voor onverwachte en onvoorziene kosten, die soms erg hoog kunnen oplopen. Deelname aan het Wulven-Gezondheidsplan kan dus heel goed gecombineerd worden met een verzekering.

 Meer weten?

Vraag naar onze uitgebreide brochure. Wij geven u graag meer uitleg.

 

Afspraak maken v4

 

Contactgegevens:

Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377267
wulven@dierenzorggroep.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
09.00-19.00 uur.

Spreekuur volgens afspraak.

 


Copyright © 2013. Dierenkliniek Wulven.