AVG verklaring

BELANGRIJKE veranderingen in de privacywetgeving
Met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 moeten we erop toezien dat u zich kunt vinden in de manier waarop we met u communiceren. We hebben nu verschillende categorieën* die de basis vormen van onze cliëntencommunicatie dus we kunnen nauwkeurig afstemmen wat we u wel en niet sturen.


Legitieme bedrijfsbelangen
· Vaccinatieherinneringen
· Herinneringen voor een parasietenbehandeling
· Afspraakherinneringen
· Herinneringen voor een gezondheidscheck
· Herinneringen in het kader van het Dier en Zorg Plan
· Beoordelingen en onderzoeken


Deze categorieën beschouwen we als 'legitieme bedrijfsbelangen'. Dit betekent dat we vinden dat deze zeer belangrijk zijn bij het leveren van de best mogelijke zorg aan u en uw huisdier.


Marketingcategorieën
· Advies over de praktijk/huisdierverzorging
· Aanbiedingen en acties


Via deze 'marketingcategorieën' krijgt u de nieuwste aanbiedingen en acties met betrekking tot uw huisdier en de praktijk. Voor ieder van de bovenstaande categorieën kunt u ervoor kiezen om via sms, e-mail of brief (of een combinatie van alle drie), of helemaal niet benaderd te worden.


Hoe kan ik mijn communicatie-instellingen beoordelen en wijzigen? Voor vragen over uw communicatie-instellingen kunt u contact opnemen met de administratie van de praktijk (persoonlijk of telefonisch), zij zullen deze dan meteen aanpassen. Indien u in de toekomst van gedachten verandert kunnen we deze instellingen opnieuw wijzigen. *Categorieën zijn gebaseerd op onze meest voorkomende categorieën en kunnen per individuele praktijk variëren. Vraag bij de administratie om meer informatie.

Afspraak maken v4

 

Contactgegevens:

Dierenkliniek Wulven
Randhoeve 2
3992 XH Houten
030-6377267
wulven@dierenzorggroep.nl

 

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
09.00-19.00 uur.

Spreekuur volgens afspraak.

 


Copyright © 2013. Dierenkliniek Wulven.